Gårdsbutikk og Kafé

Velkommen til  Den Sorte Havre – Gårdsbutikk og Kafé på Tveter Gård i Våler i Østfold!

 

I flotte og nye lokaler, i den gule låven, serverer vi verdens beste grøt og havrevafler, annen varm og kald mat  – og veldig god kaffe! Du kan også handle Den Sorte Havre produktene her, inkludert produkter fra oss du ikke finner andre steder. Det vil dessuten være mulig å kjøpe svarthavre i løs vekt her hos ossGårdsbutikken vil ellers bugne av unike kvalitetsprodukter fra andre flinke lokalmatprodusenter; slik som økologisk eplejuice, lokal honning og mye mer.

 

Åpningstider

OBS! Da hadde vi akkurat gjenåpnet igjen til stor glede for mange. Med smittesituasjonen i våre nærområder, av hensyn til våre ansatte og deres julefeiring og for å sikre drift i produksjonen vår har vi besluttet å stenge Den Sorte Havre Kafe og Gårdsbutikk igjen (søndager 11-16). Vi vil kunne ta imot dere som vil handle i gårdsbutikken vår (ikke kafe) på hverdager mellom 08 og 14. Ta gjerne kontakt med christine@densortehavre.no for å avtale tidspunkt. Og følg smittevernreglene, dvs. munnbind, meter’n osv. Vi har blant annet mange fine gaveløsninger og flott lokalmat som smaker bra til jul.
Vennlig hilsen Den Sorte Havre teamet
Vi har søndagsåpent fra 11-16 med kafe og gårdsbutikk. All mat på menyen er laget fra grunnen, og vi har nok sneket inn havre på en eller annen måte i alt – og ofte på en overraskende måte:-)
Ellers er GÅRDSBUTIKKEN åpen typisk fra klokken 07.00 til 14.00 hver arbeidsdag. Da er man garantert de beste prisene rett fra produsenten på alle havreproduktene våre (men altså ingen servering i ukedagene).

 

 

Utleie av lokale

Våre flotte og unike lokaler egner seg godt for kurs, møter, konferanser og alle slags feiringer og vi kan tilby ulike skreddersydde løsninger for dette. Ta kontakt på post@densortehavre.no for et godt tilbud.

 

For lag eller foreninger som ønsker å låne lokalene kan vi tilby foredrag/fortelle historien om Den Sorte Havre krydret med smaksprøver – slik at hele møtet eller treffet blir en opplevelse.

 

Ta kontakt på post@densortehavre.no, så kommer vi tilbake til deg.

Medlem av Hanen

Den Sorte Havre er medlem av Hanen. HANEN er en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.

Hvor finner du oss (ca. 1 times kjøring fra Oslo)

Adressen er Tveter gård, Mørkveien 640, Våler i Østfold (står ikke på mange GPSer) – så se kart/Google maps. Gården ligger ca 6 km fra Våler kirke mot Mørk.