Gårdsbutikk og Kafé

Den 11. mai klokken 11.00 2019 åpner Den Sorte Havre – Gårdsbutikk og Kafé på Tveter Gård i Våler i Østfold.

 

I flotte og nye lokaler, i den gule låven, serverer vi verdens beste grøt og havrevafler, annen varm og kald mat  – og veldig god kaffe! Du kan også handle Den Sorte Havre produktene her, inkludert produkter fra oss du ikke finner andre steder. Det vil dessuten være mulig å kjøpe svarthavre i løs vekt her hos ossGårdsbutikken vil ellers bugne av unike kvalitetsprodukter fra andre flinke lokalmatprodusenter; slik som økologisk eplejuice, lokal honning, gårdsiskrem og mye mer.

 

 

 

Åpningstider

Lørdager fra klokken 11 til 16  (Men det vil  også åpent med litt mindre meny, når det er produksjon på gården – typisk mellom 8 på morgenen og 14 på ettermiddagen).

 

 

Utleie av lokale

Våre flotte og unike lokaler egner seg godt for kurs, møter, konferanser og alle slags feiringer og vi kan tilby ulike skreddersydde løsninger for dette.

 

For lag eller foreninger som ønsker å låne lokalene kan vi tilby foredrag/fortelle historien om Den Sorte Havre krydret med smaksprøver – slik at hele møtet eller treffet blir en opplevelse.

 

Ta kontakt på post@densortehavre.no, så kommer vi tilbake til deg.

Medlem av Hanen

Den Sorte Havre er medlem av Hanen. HANEN er en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.

Hvor finner du oss (ca. 1 times kjøring fra Oslo)

Adressen er Tveter gård, Mørkveien 640, Våler i Østfold (står ikke på mange GPSer) – så se kart/Google maps. Gården ligger ca 6 km fra Våler kirke mot Mørk.
VINN EN GRATIS POSE MED HAVREGRYN

VINN EN GRATIS POSE MED HAVREGRYN

Vi trekker ut én heldig vinner hver måned blant leserne av vårt nyhetsbrev som vil få tilsendt en gratis pose med havregryn! I tillegg får du vite om rabatter og nyheter i nettbutikken vår, samt en ny oppskrift på hva du kan bruke Den Sorte Havre til annenhver uke.

Gratulerer! Du er meldt på.