SPØRSMÅL OG SVAR

 

 

På denne siden har vi samlet sammen de mest stillte spørsmålene vi vanligvis får. Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, kan du kontakte oss. Da vil vi svare deg så fort vi får mulighet!

Hvor får jeg kjøpt Den Sorte Havre?
Den Sorte Havre har som mål å innta butikker over hele landet innen kort tid. Vi er i kraftig vekst og ekspanderer antallet butikker vi er i raskt. Pr i dag er vi å finne i de fleste MENY butikker i Oslo-området, samt sørlandet. Vi er i ferd med å innta butikker på Vestlandet og Nord-Norge i stor fart. Pr i dag har MENY, SPAR og JOKER mulighet til å ta inn alle våre produkter. Det betyr at de tar det inn på etterspørsel fra kunder.
Dersom din nærmeste butikk ikke har tatt inn våre produkter enda, har vi opprettet en nettbutikk for dette. I nettbutikken vår finner du alle våre produkter. Vi jobber også med en abonnementsordning som vil gjøre det enda enklere å få vår havre på frokostbordet. Du kan shoppe i nettbutikken vår, eller finne nærmeste butikk her.
Hvor lang tid tar det før jeg får varene mine?
Vi kommer til å gjøre vårt beste for å få sendt pakkene så fort som mulig. Regn med alt fra 2 dager til én uke leveringstid.
Er det mulig å returnere varene?
Dersom du anger på et kjøp hos oss kan du i henhold til angrerettloven levere tilbake din ordre innen 14 dager etter du har mottatt den. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser.
For å gjøre det enklest mulig vil hver forsendelse fra Den Sorte Havre inkludere et angrerettskjema som må fylles ut av kunde og legges ved returen. Dersom du har mistet det vedlagte angrerettskjemaet, kan du skrive ut et nytt her: Angreskjema
Vi anbefaler å ta godt vare på emballasjen (esken/posen varen ble sendt i) hvis man ønsker å returnere ordren. For at vi skal ta ordren i retur må varen være uåpnet og uskadet.
Er Den Sorte Havre glutenfri?
Svarthavren som Den Sorte Havre dyrker er i utgangspunktet fri for gluten akkurat som vanlig havre. Mange ønsker å spise mindre gluten (proteinet som gjør at brød hever seg – og som finnes i hvete, rug og bygg), fordi dette påvirker tarmfunksjonene. Ønsker man å redusere inntaket av gluten, er havregryn fra Den Sorte Havre ideelt selv om Den Sorte Havre ikke er sertifisert glutenfri. Forurensninger fra andre kornslag kan forekomme frem til forbruker, selv om vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal forekomme.
Hvorfor får jeg ikke ordrebekreftelse/nytt passord på mail?
Vi opplever for tiden at noen av våre utsendte mailer havner i SPAM-filteret til enkelte mailtjenester. Vennligst sjekk SPAM-folderen din. Dersom du fortsatt ikke finner mailen din, kan du kontakte oss og vi vil forsøke å hjelpe deg så godt vi kan.
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få spennende oppskrifter og nyheter om Den Sorte Havre på e-post.

Gratulerer! Du er meldt på.