Lettkokt grøt

Før vi går videre med litt mer avanserte oppskrifter vil vi gjerne poste oppskriften på vår lettkokte grøt. Vår lettkokte grøt gir nydelig konsistens, og passer godt for alt fra små barn til voksne. På grunn av at grynene er mindre enn vanlig hvite gryn, gir disse en enda mer grøtete og god konsistens.

 

Oppskriften

3 dl Den Sorte Havre lettkokte havregryn
3 dl vann
Salt etter smak

 

Kok opp og rør rundt i ett minutt, trekk til side og enten spe på med litt melk (1 dl) eller litt mer vann hvis ønskelig.
Sukker/lønnesirup/honning/rosiner/tranebær/blåbær/bringebær/bjørnebær/tørket frukt, kanel eller smør kan blandes i etter smak.
Kjøp Den Sorte Havre lettkokt i vår nettbutikk.
1 Kommentar
  • geirilling
    Skrevet kl 13:02h, 30 april Svar

    Har laget denne noen uker nå og er storfornøyd. Har alltid med meg kjøleskapsgrøten til lunsj på jobb, men denne passer litt bedre som en varm lunsj hjemme eller som en enkel middag. Digger svarthavren for å si det sånn!

Skriv en kommentar

VINN EN GRATIS POSE MED HAVREGRYN

VINN EN GRATIS POSE MED HAVREGRYN

Vi trekker ut én heldig vinner hver måned blant leserne av vårt nyhetsbrev som vil få tilsendt en gratis pose med havregryn! I tillegg får du vite om rabatter og nyheter i nettbutikken vår, samt en ny oppskrift på hva du kan bruke Den Sorte Havre til annenhver uke.

Gratulerer! Du er meldt på.